Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Εορταστική Εκδήλωση Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών (Φωτό)

Η ισχύς εν τη ενώσει!

Η Καστοριά τις μέρες αυτές γιορτάζει. Μετά την Πρωτοχρονιά ακολουθούν τα Ραγκουτσάρια και όλοι είναι σε μια διάθεση γιορτινή. Κρατώντας αυτή τη διάθεση,
αλλά και με πρόθεση για κοινωνική αλληλεγγύη, την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015, αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο πως οι γιορτινές μέρες μπορούν εύκολα να γίνουν και ημέρες προσφοράς. 
Μια πρωτοβουλία λοιπόν σε συνεργασία με το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς, τη Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς, τις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Αντωνίου, Κρανιώνας, Μαυροκάμπου, Χαλάρας , τον Προοδευτικό σύλλογο Κυριών Καστοριάς, τους συλλόγους Κεφαλαρίου, Κορησού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Μαυροχωρίου, Μεσοποταμίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταβρύσου ο ‘Πόντος’ και τον σύλλογο Τοιχίου, στάθηκε αφορμή για πλήθος κόσμου να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες του Κέντρου αλλά και τις δράσεις πρόληψης και ευαισθητοποίησης που βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την εκδήλωση, διατέθηκαν στο Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς, με τα οποία πρόκειται να καλυφθούν ανάγκες των συμβουλευόμενών μας, όπως έξοδα μετακίνησης από και προς το Κέντρο Συμβουλευτικής για την παροχή υπηρεσιών, έξοδα μετακίνησης προς τους ξενώνες φιλοξενίας και άλλα παρόμοια. 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, κάθε έναν ξεχωριστά που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή, και στηρίζει το έργο του Κέντρου Συμβουλευτικής, όπως και όλους όσοι εργάστηκαν για τη διοργάνωσή της. 

Στην εκδήλωση μας έκανε την τιμή και εμφανίστηκε το εφηβικό χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Μαυροχωρίου.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς


 Τα μέλη των συλλόγων ετοίμασαν διάφορα εδέσματα για όλους












 Ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής απευθύνει χαιρετισμό

 Η κα Σιστοβάρη Εύη, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Καστοριάς στάθηκε αρωγός στη διοργάνωση












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου