Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Βιβλιοπαρουσίαση: Κράτα με σφιχτά: Επτά συνομιλίες για μια ζωή γεμάτη αγάπη


Το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (Παράρτημα Καστοριάς) με συνδιοργανωτή το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του δήμου Καστοριάς, παρουσιάζουν το βιβλίο «Κράτα με σφιχτά: Επτά συνομιλίες για μια ζωή γεμάτη αγάπη»
της Dr Sue Johnson σε μετάφραση της Ρίτας Βεντούρα, από τις εκδόσεις Gutenberg. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Ξενοδοχείου Esperos Palace στην περιοχή της Χλόης στην Καστοριά την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 6.00 μ.μ. και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.
 
Συμμετέχουν:

Ρίτα Βεντούρα Μ.Α ψυχοθεραπεύτρια - μεταφράστρια βιβλίου και

Άννα Λαλένη, ΜΑ, ECP, Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια

Συντονιστής: Βασίλης Κιοσσές Ψυχολόγος- Υπ. Δρ. Ιατρικής, Στέλεχος του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του δήμου Καστοριάς

Όπως λέει ο Sigmund Freud “Δεν είμαστε ποτέ τόσο ευάλωτοι όσο όταν ερωτευόμαστε”. Έτσι είναι σημαντικό να νοιώθουμε ότι ο σύντροφός μας δεσμεύεται πραγματικά να μας παρέχει ένα ασφαλές καταφύγιο όταν το χρειαζόμαστε.
Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα μια υγιή σχέση, να διώξετε τη φθορά, να σώσετε μια σχέση που παραπαίει, να ανακαλύψετε γιατί δεν μπορείτε να διατηρήσετε μια σχέση ή να βοηθηθείτε σαν θεραπευτές με τα ζευγάρια που ζητούν την βοήθειά σας...
Τότε αυτή η εισήγηση απευθύνεται σε σας.

Η Ρίτα Βεντούρα είναι μία από τις επτά γυναίκες που συμμετέχουν στην εκστρατεία ενάντια στη βία κατά των γυναικών του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς. Η μητέρα της κατάγεται από την Καστοριά ενώ η ίδια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου