Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Η Μελίνα Ασλανίδου στέλνει το δικό της μήνυμα


Η γνωστή τραγουδίστρια, Μελίνα Ασλανίδου συμμετέχει στην εκστρατεία του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων βίας του δήμου Καστοριάς με τίτλλο "Δεν σιωπώ στη Βία".
Στέλνει το δικό της μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών και μαζί με άλλες γυναίκες οι οποίες έχουν χαράξει τη δική τους σπουδαία πορεία η καθεμιά στον κλάδο της, εναντιώνονται στο κοινωνικό φαινόμενο της βίας.



Με αφορμή την εορταστική περίοδο, στην οποία συνήθως παρατηρείται έξαρση της βίας η Μελίνα Ασλανίδου μας γράφει:




"Το θέμα της βίας είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα που βασανίζει πολλούς συνανθρώπους μας, φανερά η κρυφά.

Η βία πολλές φορές δεν έχει πρόσωπο. Υπάρχει ανάμεσα μας μέσα από το λόγο μας, τη ματιά μας, τη στάση μας.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι δουλειά με τον εαυτό μας, να μάθουμε να αγαπάμε αληθινά και να μην εκπέμπουμε ούτε να καταφεύγουμε σε βίαια συναισθήματα και συνεπώς πράξεις
. "

Μελίνα Ασλανίδου



Βιογραφικό

Η Μελίνα Ασλανίδου γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, αλλά πέρασε την παιδική της ηλικία στην Παραλίμνη Γιαννιτσών,στον νομό Πέλλας. Έκτοτε, μένει στην Ελλάδα. Την περίοδο 2000 - 2002 συμμετείχε στο συγκρότημα Οι Απέναντι, με το οποίο κυκλοφόρησε μόνο ένα άλμπουμ το 2002, το "Μικρή Αγάπη". Έκτοτε η Ασλανίδου ακολούθησε ατομική καριέρα. Το 2003 κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό άλμπουμ με τίτλο "Το Πέρασμα". Το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2005 τιτλοφορούμενο "Παιχνίδι Είναι". Το 2007 κυκλοφόρησε ένα Cd-Single με τρία τραγούδια, με τίτλο "Ψηλά Τακούνια". Το 2008 κυκλοφόρησε έναGreatest Hits άλμπουμ με τίτλο "Στο Δρόμο". Ακολούθησαν τα άλμπουμ "Δεν έχω διεύθυνση" (2012) και Μελίνα (2014). Από τον χειμώνα του 2014 μέχρι τώρα είναι coach/κριτής στο The Voice, που προβάλεται από τονANT1. Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι το τραγούδι “Το λάθος” σε μουσική του Αντώνη Βαρδή.

Την ευχαριστούμε από καρδιάς
Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου