Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Δράση ευαισθητοποίησης για την έμφυλη βία σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Καστοριάς και την Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς!

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Καστοριάς, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς και τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Καστοριάς, διοργάνωσε στις 04-10-2021, κοινή δράση, με θέμα την έμφυλη βία κατά των γυναικών, διανέμοντας αφίσες με τα στοιχεία του Κέντρου σε όλα τα Φαρμακεία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς από κοινού με τα στελέχη του Κέντρου, διένειμαν αφίσες με θέμα « Η  Βία κατά των γυναικών- Σπάσε τη Σιωπή- Δεν είσαι η μόνη – Δεν είσαι μόνη»  με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας. Οι αφίσες με τα στοιχεία του Κέντρου τοποθετήθηκαν σε εμφανή σημεία σε όλα τα φαρμακεία για το μήνα Οκτώβρη.

Σκοπός της κοινής δράσης είναι η ενημέρωση των πολιτών, που αποσκοπεί στην πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

 


Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου του Δήμου Καστοριάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου